I Guds Selskab – Allahs 99 Navne

Varenummer (SKU): VKF6443

Profeten Muhammad (fred være med ham) sagde: ”Allah har 99 navne, 100 minus ét. Den, der forstår dem alle, vil træde ind i Paradiset.”

Det er forfatterens overbevisning, at ”forståelse” af Allahs navne betyder langt mere end blot at kende dem eller memorere dem. Deres betydning bør forme et menneskes liv og karakter.

Sheikh Salman al-Oadah udtaler bl.a.: ”Vi skal tage noget af Allahs lys til os selv ved at lære Hans smukke navne og deres betydninger, og derefter udvikle vores sind i overensstemmelse hermed. Således vil vi virkelig have forstået Hans navne.”

”Allah er Alvidende og Han elsker dem, der besidder viden. Han er Smuk og Han elsker skønhed. Han er Barmhjertig, og Han elsker dem, der udviser barmhjertighed. Han er Venlig og Han elsker dem, der udviser venlighed over for andre.”

I dette meget originale værk, bliver Allahs navne ikke blot defineret og forklaret, men derimod bliver navnenes skønhed skildret og udforsket meget grundigt, således at de gavner den troende og inspirerer vedkommende til at efterleve deres visdom.

”En sand forståelse af Allahs navne bør føre os til at leve et mere etisk liv. Den bør inspirere os til at være venlige over for andre og udvise ægte velvilje og respekt. Den bør hjælpe os til at være oprigtige i vores hengivenhed til Allah og til at udtrykke denne oprigtighed i vores dagligdag.”

Det er det tætteste vi kommer på harmoni på Jorden, og med løftet om at opnå Paradiset i det Hinsides.

Forfatter

Salman al-Oadah

Forlægger

Vision Books

170,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Beskrivelse

Tilbud

Hz. Muhammed ve Evrensel Mesaji

90,00 kr. inkl. moms

Rikki

60,00 kr. inkl. moms

Zor Degil Sira Disi Cocuk

70,00 kr. inkl. moms

Ben Ne Biliim Doga

30,00 kr. inkl. moms

Saray Bosna

20,00 kr. inkl. moms

Bøger i samme genre

Siyeri Nebi Hz. Peygamberin Hayati

20,00 kr. inkl. moms

Ilyas & And Leder Efter Allah

170,00 kr. inkl. moms

Fatma Bor i Danmark

170,00 kr. inkl. moms

Hemmeligheder bag et Vellykket Ægteskab

130,00 kr. inkl. moms

Mutlu Bir Yuva Icin

30,00 kr. inkl. moms

Hadis Usulü

20,00 kr. inkl. moms