En del af Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse

Om Vakif Forlag

Vakif Forlag ApS blev etableret i 2021 for at indkøbe og levere de religiøse og litterære værker, som muslimer af tyrkisk oprindelse, især bosiddende i Danmark, har brug for. Vores forlag, som udfører sine aktiviteter under Isar Group, startede sine ydelser med at overtage de publikationer, der sælges af Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse. Den har et handelsregister med CVR-nummer 42813915.

Vores kerneværdier

At give og præsentere de vigtigste kilder til autentisk religiøs viden om islam,
At bidrage til udviklingen af ​​både tro og tyrkisk modersmål for børn med børnebøger, der prioriterer værdiundervisning,
At levere bøgerne til det bredest mulige publikum ved at minimere profitmotivet,
At lægge vægt på indhold og kvalitet i produktvalg,
at være tilgængelig,

Vores mål

Et af dens hovedformål er naturligvis at udgive danske oversættelser og ophavsretligt beskyttede værker om islam. Især Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse vejledning i udvælgelse af publikationer og udarbejdelse af nye værker leder vores forlag. Vi sigter mod at øge vores lager til 5.000 forskellige produkter, med danske og tyrkiske religiøse værker, de smukkeste eksempler på tyrkisk og verdenslitteratur, klassiske kilder og sjældne eksempler på vores traditionelle kunst, i vores rejse, som vi startede med salget af cirka 1.000 forskellige værker.